Etihad ponovo traži kabinsko osoblje u Srbiji

Bez autora
May 06 2014

Nacionalni avioprevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata, Etihad ervejz u Beogradu će 27. maja održati inrtervjue u okviru konkursa za prijem kabinskog osoblja. Etihad ervejz treći put u Srbiji organizuje konkurs za zapošljavanje kabinskog osoblja odnosno talentovanih profesionalaca koji su zainteresovani za uspešnu i dugu karijeru u avioindustriji, saopštila je ta kompanija.Kabinsko osoblje je zaposleno na čitavom nizu pozicija, uključujući i šefove kuvare na letu u Dijamantskoj prvoj klasi, menadžere za hranu i piće u Bisernoj prvoj klasi, kao i stjuardese i stjuarte u Premijum i Ekonomskoj klasi.

Etihad ponovo traži kabinsko osoblje u SrbijiNacionalni avioprevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata, Etihad ervejz u Beogradu će 27. maja održati inrtervjue u okviru konkursa za prijem kabinskog osoblja.

Etihad ervejz treći put u Srbiji organizuje konkurs za zapošljavanje kabinskog osoblja odnosno talentovanih profesionalaca koji su zainteresovani za uspešnu i dugu karijeru u avioindustriji, saopštila je ta kompanija.

Kabinsko osoblje je zaposleno na čitavom nizu pozicija, uključujući i šefove kuvare na letu u Dijamantskoj prvoj klasi, menadžere za hranu i piće u Bisernoj prvoj klasi, kao i stjuardese i stjuarte u Premijum i Ekonomskoj klasi.

Kabinsko osoblje Etihad ervejza čini više od 110 ljudi različitih nacionalnosti, koji su stacionirani u Abu Dabiju, dinamičnoj i kosmopolitskoj prestonici UAE.

Obezbedjene su im velike mogućnosti za razvoj i napredovanje u karijeri, kao i široka paleta pogodnosti vezano za smeštaj i putovanja.

- U skladu sa ogromnim rastom i potrebama Etihad ervejza, zadovoljstvo nam je da ponovo budemo u Beogradu kako bi privukli još više talentovanih osoba koje bi se pridružile našem nagradjivanom timu kabinskog osoblja i postanu primer prepoznatljive gostoprimljivosti koja je zaštitni znak Etihad ervejza - izjavila je potpredsednica sektora "Guest Services" u kompaniji Etihad ervejz Obri Tid.

- Naši prethodni konkursi za zapošljavanje u Beogradu postigli su izvanredan uspeh. Više od trećine kandidata bilo je uspešno i već su se pridružili timu nakon sedmonedeljne obuke iz oblasti bezbednosti i pružanja usluga na najsavremenijoj akademiji Etihad ervejza za obuku u Abu Dabiju - kazala je ona.

Tid je rekla da će posebna pažnja biti usmerena na zapošljavanje menadžera za hranu i piće, kao i kuvara šefova na letu i da će samo kandidati sa odličnim znanjem jezika i interpersonalnim osobinama, koji imaju uslužni pristup i besprekornu prezentaciju moći da budu razmotreni za poziciju unutar kabinskog osoblja Etihad ervejza.

Kandidati koji se prijavljuju za radna mesta u Etihad ervejzu moraju da budu stariji od 21 godine i da tečno govore engleski jezik, a znanje drugih stranih jezika predstavlja prednost.

Kabinsko osoblje kompanije Etihad Ervejz je tokom niza godina osvojilo brojne nagrade koje oslikavaju njenu poziciju vodeće svetske aviokompanije, uključujući i nagrade za: Vodeću svetsku aviokompaniju, Vodeću prvu klasu u svetu i Vodeće svetsko kabinsko osoblje, na dodeli nagrade "World Travel Awards" održanoj u novembru 2013. godine u Dohi.

Etihad ervejz je počeo sa radom 2003. godine i tokom 2013. prevezao je 11,5 miliona putnika.

Prijave

Osobama zainteresovanim za radna mesta kabinskog osoblja u Etihad ervejzu savetuje se da se prijave onlajn putem sajta www.etihad.com/careers/cabin/ i www.etihad.com/en/careers/cabin/recruitment/.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik