FARMA II projekt pozvao male biznise da se priključe kampanji "Hrana Gurmana"

Bez autora
Jul 06 2020

Sweden/USAID FARMA II projekt objavio je danas javni poziv za male biznise da se pridruže promotivnoj kampanji “Hrana Gurmana”.

Kampanja će obuhvatiti 120 malih biznisa, uključujući 100 proizvođača visokokvalitetne hrane iz sektora voća i povrća, mlijeka i mliječnih proizvoda, peradarstva, meda, ljekovitog i aromatičnog bilja i sektora šumskog voća i gljiva, 10 delikatesnih trgovina i 10 restorana, koji svoju ponudu temelje na proizvodima iz BiH.

Cilj kampanje je pružiti podršku malim biznisima u suočavanju s utjecajem ekonomske krize uzrokovane pandemijom COVID-19, pomažući im u proširivanju baze kupaca i povećanju prodaje. Kampanja će promovisati njihove proizvode i usluge te ih povezati s ljubiteljima ukusnih i zdravih domaćih proizvoda.

Kampanja “Hrana Gurmana” odvijat će se u sljedeća tri mjeseca na pet kanala društvenih medija, uključujući Facebook, Instagram, Twitter, YouTube i LinkedIn, kao i web stranicu FARMA II projekta www.farmabih.ba.

Svi zainteresovani i registrovani mikro, mali i srednji biznisi koji su uključeni u proizvodnju i prodaju vrhunske hrane mogu se prijaviti do 20. jula 2020., najavljeno je iz FARMA II projekta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik