FAS izvezao 30.000 automobila 500L

Bez autora
Dec 20 2012

U Fijatovoj fabrici u Kragujevcu u ovoj godini prizvedeno je 30.000 automobila Fiat 500L. Izvezena je skoro cela proizvodnja tog novog Fiatovog modela automobile, koji ima pet sedišta, a trenutno se radi na razvijanju verzije sa sedam sedišta i verzije za američko tržište.Za tri meseca proizvedeno je 37 produženih verzija i 120 za američka tržista. U naredne dve sedmice se obavljaju pripreme za industrijsku proizvodnju ta dva modela i vrše podršavanje mašina.

FAS izvezao 30.000 automobila 500LU Fijatovoj fabrici u Kragujevcu u ovoj godini prizvedeno je 30.000 automobila Fiat 500L, izjavio je u četvrtak direktor kompanije Fiat automobili Srbija (FAS) Antonio Ćezare Ferera.

On je agenciji Beta rekao da je izvezena skoro cela proizvodnja tog novog Fiatovog modela automobile, koji ima pet sedišta, i istakao da se trenutno radi na razvijanju verzije sa sedam sedišta i verzije za američko tržište.

Za tri meseca proizvedeno je 37 produženih verzija i 120 za američka tržista. U naredne dve sedmice se, kako je istakao Ferera, obavljaju pripreme za industrijsku proizvodnju ta dva modela i vrše podršavanje mašina.

Prema njegovim rečima, plan je da posle Nove godine u svakom satu u fabrici u Kragujevcu proizvedu 30 vozila u bilo kojoj verziji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik