Fijat 500L uskoro po povoljnijoj ceni za građane Srbije

Bez autora
Mar 21 2013

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić i generalni direktor Fijat automobila Srbija (FAS) Antonio Ćezare Ferara potpisaće sutra protokol koji će građanima Srbije omogućiti kupovinu automobila Fijat 500L po povoljnijoj ceni. Protokol između Vlade Srbije i kompanije FAS biće potpisan na Sajmu automobila, na štandu Fijata.Dinkić je polovinom februara najavio da se razmišlja o tome da se model 500L, koji je sada skup za sprsko tržiste, ponudi kupcima u našoj zemlji po specijalnim popustima.

Fijat 500L uskoro po povoljnijoj ceni za građane SrbijeMinistar finansija i privrede Mlađan Dinkić i generalni direktor Fijat automobila Srbija (FAS) Antonio Ćezare Ferara potpisaće sutra protokol koji će građanima Srbije omogućiti kupovinu automobila Fijat 500L po povoljnijoj ceni.

Protokol između Vlade Srbije i kompanije FAS biće potpisan na Sajmu automobila, na štandu Fijata.

Dinkić je polovinom februara najavio da se razmišlja o tome da se model 500L, koji je sada skup za sprsko tržiste, ponudi kupcima u našoj zemlji po specijalnim popustima.

Kako je navedeno na sajtu Fijata 500L, cene tog automobila za srpsko tržište sada se kreću između 13.490 i 18.690 evra, zavisno od opreme i verzije modela.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik