"Filip Moris": Plaćanje faktura mobilnim telefonom

Bez autora
Jul 20 2011

Duvanska kompanija "Filip Moris" u Srbiji objavila je danas da je prva na srpskom tržištu klijentima u maloprodaji omogućila da fakture plaćaju mobilnim telefonom. Srbija je i prva zemlja u svetu u kojoj je multinacionalna kompanija "Filip Moris", koja posluje na 160 tržišta, poslovnim partnerima omogućila tu tehnološki naprednu uslugu.Na predstavljanju Telenorove usluge plaćanja robe i usluga "Platimo", vlasnicima trafika i maloprodajnih objekata je ponuđena i usluga mogućnost da kupci novine i druge proizvode plaćaju mobilnim telefonom.

Duvanska kompanija "Filip Moris" u Srbiji objavila je danas da je prva na srpskom tržištu klijentima u maloprodaji omogućila da fakture plaćaju mobilnim telefonom.

Srbija je i prva zemlja u svetu u kojoj je multinacionalna kompanija "Filip Moris", koja posluje na 160 tržišta, poslovnim partnerima omogućila tu tehnološki naprednu uslugu, rekao je regionalni menadžer prodaje u "Filipa Morisa" u Srbiji Branko Ševrlić.

Na predstavljanju Telenorove usluge plaćanja robe i usluga "Platimo", vlasnicima trafika i maloprodajnih objekata je ponuđena i usluga mogućnost da kupci novine i druge proizvode plaćaju mobilnim telefonom.

Mobilni operater Telenor Srbija (www.telenor.rs) uslugu plaćanja robe i usluga mobilnim telefonom direktno sa bankovnog računa uveo je 15. novembra 2010. godine, a pre "Filipa Morisa" u taj sistem je ušlo 28 trgovaca, uglavnom internet prodavnica.

Kako je istaknuto, taj sistem za plaćanje, koji je razvila kompanija Halkom (Halcom), jednostavan je, siguran i može da se koristi bilo gde i bilo kada.

Uslugu "Platimo" mogu da koriste klijenti Komercijalne, Rajfajzen, Erste i Kredi agrikol banke, a, kako je objavio "Telenor", tu mogućnost trenutno ima više od 120.000 korisnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik