"Global Finance": Komercijalna banka najbolja u Srbiji

Bez autora
Apr 14 2011

Komercijalna banka proglašena je za najbolju banku u Srbiji, prema istraživanju koje je sproveo magazin "Global Finance". Rezultati ovog istraživanja biće objavljeni u majskom izdanju magazina, a istraživanje je obuhvatilo banke u 22 države centralne i istočne Evrope.Za najbolje proglašene su banke koje uspevaju da održe nivo kvaliteta usluga i sigurnosti u često nestabilnim uslovima tržišta.

"Global Finance": Komercijalna banka najbolja u SrbijiKomercijalna banka proglašena je za najbolju banku u Srbiji, prema istraživanju koje je sproveo magazin "Global Finance", saopštila je danas ta banka.

Rezultati ovog istraživanja biće objavljeni u majskom izdanju magazina, a istraživanje je obuhvatilo banke u 22 države centralne i istočne Evrope.

Za najbolje, kako je navedeno u odluci žirija, proglašene su banke koje uspevaju da održe nivo kvaliteta usluga i sigurnosti u često nestabilnim uslovima tržišta.

Kriterijumi po kojima su birane najbolje banke bili su poznavanje potreba klijenata, rast aktive, profitabilnost, strateški odnosi, odnosi sa klijentima, obučenost zaposlenih, konkurentnost cena usluga, upotreba tehnologije i inovativnost proizvoda.

Izbor su napravili urednici magazina "Global Finance", uz pomoć privrednih analitičara, izvršnih menadžera i bankarskih konsultanata.

Nagrada za najbolju banku u Srbiji biće uručena predstavnicima Komercijalne banke na svečanosti koja će biti održana 26. septembra u Vašingtonu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik