Gorivo nove generacije

Bez autora
Nov 19 2013

Kompanija „Lukoil Srbija“ AD uvela je na srpsko tržište dve nove vrste naftnih derivata: ECTO Diesel i benzin ECTO Plus. ECTO goriva su proizvedena po savremenoj svetskoj tehnologiji. Ovo su motorna goriva s poboljšanim radnim i ekološkim karakteristikama i odgovaraju zahtevima „Evro 5“ standarda.U prvoj fazi, planirano je da se prodaja „Lukoilovog“ goriva ECTO obavlja na 50 benzinskih stanica, što će omogućiti da ovaj novi proizvod bude predstavljen u svim regionima Srbije.

Gorivo nove generacijeKompanija „Lukoil Srbija“ AD uvela je na srpsko tržište dve nove vrste naftnih derivata: ECTO Diesel i benzin ECTO Plus. ECTO goriva su proizvedena po savremenoj svetskoj tehnologiji. Ovo su motorna goriva s poboljšanim radnim i ekološkim karakteristikama i odgovaraju zahtevima „Evro 5“ standarda.

U prvoj fazi, planirano je da se prodaja „Lukoilovog“ goriva ECTO obavlja na 50 benzinskih stanica, što će omogućiti da ovaj novi proizvod bude predstavljen u svim regionima Srbije. Kvalitet goriva ECTO više puta je potvrđivan u različitim nezavisnim istraživačkim centrima u Rusiji i Evropi. U Srbiji, svojstva goriva ECTO ispitivana su na Mašinskom fakultetu Beogradskog univerziteta i potvrđena testiranjima na realnom motoru.

ECTO goriva se preporučuju za korišćenje kako u novim, tako i u starim motorima. Korišćenje goriva ECTO Diesel doprinosi smanjenju potrošnje goriva, poboljšanju rada motora, smanjenju buke i vibracija i produženju roka zamene motornog ulja.

Zahvaljujući sprečavanju stvaranja pene, omogućeno je potpunije punjenje rezervoara. Korišćenje goriva ECTO Plus omogućava istovremeno brigu o motoru i životnoj sredini, jer se smanjuje emisija štetnih gasova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik