GSP kupuje 32 autobusa od “Ikarbusa”

Bez autora
Dec 25 2012

Beogradsko Gradsko saobraćajno preduzeće (GSP) je ugovorilo kupovinu 32 autobusa od “Ikarbusa” koji će biti isporučeni do kraja februara 2013. godine, a raspisan je i tender za 10 autobusa koji koriste gas. U 2013. godini će biti obnovljen autobuski vozni park koji je star oko deset godina.Nema dobrog i kvalitetnog gradskog prevoza ako se putnici voze besplatno i apeluje se na građane da kupuju karte. Povećana je i bezbednost u gradskom prevozu, što potvrđuje podatak da je za 10 posto smanjen broj saobraćajnih nezgoda u kojima su učestvovala vozila GSP.

GSP kupuje 32 autobusa od “Ikarbusa”Beogradsko Gradsko saobraćajno preduzeće (GSP) je ugovorilo kupovinu 32 autobusa od “Ikarbusa” koji će biti isporučeni do kraja februara 2013. godine, a raspisan je i tender za 10 autobusa koji koriste gas.

Vršilac dužnosti direktora GSP Nebojša Ćeran je kazao da će u 2013. godini biti obnovljen autobuski vozni park koji je star oko deset godina.

On je naglasio da nema dobrog i kvalitetnog gradskog prevoza ako se putnici voze besplatno i apelovao je na građane da kupuju karte.

Ćeran je rekao da je povećana bezbednost u gradskom prevozu, što potvrđuje podatak da je za 10 posto smanjen broj saobraćajnih nezgoda u kojima su učestvovala vozila GSP.

To je dobar trend, ali svakako da treba jos raditi na smanjivanju tog procenta, rekao je Ćeran.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik