H&M se otvara i u Knez Mihailovoj

Bez autora
May 27 2014

Godinu dana nakon otvaranja prve radnje u Srbiji, popularni švedski modni brend stiže u sam centar Beograda. H&M će tokom leta otvoriti veliki lokal u Knez Mihailovoj ulici. Radnja će verovatno biti najveća u Srbiji, pošto se radi o spajanju tri prodavnice u kojoj su do sada bile Sephora, GAP i Time Out.Prva dva lokala već su ispražnjena i u njima su majstori, dok se Time Out seli do kraja meseca, na početak "Kneza". H&M je u Srbiju stigao prošlog avgusta. Prvi lokal otvorio je u Delta Sitiju, drugi u TC Stadion, a treći u Novom Sadu u TC Big.

H&M se otvara i u Knez MihailovojGodinu dana nakon otvaranja prve radnje u Srbiji, popularni švedski modni brend stiže u sam centar Beograda.

H&M će tokom leta otvoriti veliki lokal u Knez Mihailovoj ulici. Radnja će verovatno biti najveća u Srbiji, pošto se radi o spajanju tri prodavnice u kojoj su do sada bile Sephora, GAP i Time Out.

Prva dva lokala već su ispražnjena i u njima su majstori, dok se Time Out seli do kraja meseca, na početak "Kneza".

H&M je u Srbiju stigao prošlog avgusta. Prvi lokal otvorio je u Delta Sitiju, drugi u TC Stadion, a treći u Novom Sadu u TC Big.

H&M (Hennes&Mauritz) je švedska robna marka poznata po garderobi koja se prodaje po pristupačnim cenama, ali i po tome što za svaku novu kolekciju, osim svog redovnog tima dizajnera, angažuje i nekog poznatog modnog kreatora.

Tako su za švedski H&M kreirali Roberto Kavali, Donatela Versaće, Karl Lagerfeld, Stela Mekartni.

H&M kompanija koja svake godine otvori nekoliko stotina novih prodavnica širom sveta, a najveći konkurent joj je španska "Zara", koja se nalaziti direktno preko puta novog lokala u Knez Mihailovoj ulici.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik