Hypo Leasing daje posebne uslove tokom sajma Beotruck

Bez autora
Mar 22 2010

Hypo Alpe-Adria-Leasing saopštio je danas da će tokom sajma teretnih vozila Beotruck davati specijalne uslove finansiranja - kamatnu stopu koja iznosi 7,2 odsto uz mogućnost finansiranja PDV-a.Efektivna kamatna stopa iznosi 9,93 odsto, period finansiranja je od dve do sedam godina, visina učešća je 10 odsto od neto vrednosti vozila, dok troškovi obrade iznose 1,5 odsto. Pored finansiranja novih vozila, Hypo Leasing posetiocima Beotrucka koji se otvara sutra, nudi veliki izbor polovnih komercijalnih i teretnih vozila, koja se mogu kupiti za gotovinu ili uzeti na finansijski lizing.

Hypo Leasing daje posebne uslove tokom sajma BeotruckHypo Alpe-Adria-Leasing saopštio je danas da će tokom sajma teretnih vozila Beotruck davati specijalne uslove finansiranja - kamatnu stopu koja iznosi 7,2 odsto uz mogućnost finansiranja PDV-a.

Efektivna kamatna stopa iznosi 9,93 odsto, period finansiranja je od dve do sedam godina, visina učešća je 10 odsto od neto vrednosti vozila, dok troškovi obrade iznose 1,5 odsto, navodi se u saopštenju.

Pored finansiranja novih vozila, Hypo Leasing posetiocima Beotrucka koji se otvara sutra, nudi veliki izbor polovnih komercijalnih i teretnih vozila, koja se mogu kupiti za gotovinu ili uzeti na finansijski lizing.

Takođe je saopšteno da i dalje traje akcija "Ključ u ruke", novi model operativnog lizinga za putnička vozila koji je Hypo Alpe-Adria-Rent razvio u saradnji sa Wiener Städtische osiguranjem. Ovaj model operativnog lizinga specifičan je po tome što su u cenu zakupa uključeni i kasko osiguranje i registracija vozila.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik