Imaš Philips fen? Proveri broj proizvoda

Bez autora
Jun 22 2011

Kompanija Philips povlači sa tržišta, kao meru predostrožnosti, pet modela sklopivih fenova za kosu proizvedenih u periodu između februara 2006. i aprila 2011. godine. U izuzetnim slučajevima može doći do pregrevanja fena za kosu, ako se ostavi priključen na električnu mrežu. To može izazvati opasnost od požara, čak i kada je aparat isključen.Aparati na koje se odnosi ovo upozorenje imaju sledeće tipske brojeve: HP4829, HP4930, HP4931, HP4940 i HP8296. Ti brojevi se nalaze na donjoj strani kućišta aparata ili na dršci. Svi modeli na koje se upozorenje odnosi imaju sklopivu dršku.

Imaš Philips fen? Proveri broj proizvodaKompanija Philips povlači sa tržišta, kao meru predostrožnosti, pet modela sklopivih fenova za kosu proizvedenih u periodu između februara 2006. i aprila 2011. godine.

U oglasima koje je kompanije objavila u beogradskoj štampi, piše da u "izuzetnim slučajevima može doći do pregrevanja fena za kosu, ako se ostavi priključen na električnu mrežu. To može izazvati opasnost od požara, čak i kada je aparat isključen".

Aparati na koje se odnosi ovo upozorenje imaju sledeće tipske brojeve: HP4829, HP4930, HP4931, HP4940 i HP8296. Ti brojevi se nalaze na donjoj strani kućišta aparata ili na dršci. Svi modeli na koje se upozorenje odnosi imaju sklopivu dršku.

Upozorenje se ne odnosi na ostale modele fenova za kosu kompanije Philps.

Ako je tipski broj proizvoda na vašem aparatu naveden u upozorenju, posetite web stranicu www.philips.rs/replace ili nazovite 011-321-6840. Tako ćete potvrditi da li se upozorenje odnosi i na vaš aparat i registrovati ga za zamenu, saopšteno je u kompaniji Philips.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik