Indonezija zemlja partner Beogradskog sajma turizma

Bez autora
Feb 11 2014

Ambasador Indonezije, Nj.E. Semjuel Samson, posetio je jutros Turističku organizaciju Beograda povodom nastupajućeg Beogradskog sajma turizma, na kom je ove godine Indonezija zemlja partner.Na sastanku u Turističkoj organizaciji Beograda razgovarano je o mogućnostima bilateralne saradnje u oblasti turizma između Beograda i Indonezije, kako u promociji ove zemlje u Srbiji, tako i Beograda kao turističke destinacije za 200-milionsko tržište Indonezije.

Indonezija zemlja partner Beogradskog sajma turizmaAmbasador Indonezije, Nj.E. Semjuel Samson, posetio je jutros Turističku organizaciju Beograda povodom nastupajućeg Beogradskog sajma turizma, na kom je ove godine Indonezija zemlja partner.

Na sastanku u Turističkoj organizaciji Beograda razgovarano je o mogućnostima bilateralne saradnje u oblasti turizma između Beograda i Indonezije, kako u promociji ove zemlje u Srbiji, tako i Beograda kao turističke destinacije za 200-milionsko tržište Indonezije.

Ambasador Samson je istakao da se ove godine obeležava 60 godina od početka saradnje dve zemlje, što se poklapa sa ovogodišnjim obeležavanjem 60 godina od osnivanja Turističkog saveza Beograda. Na osnovu ovih važnih jubileja, uspostaviće se osnove za naredne korake saradnje, koja će uključivati i aktivnosti na azijsko-pacifičkom regionu.

Tokom Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, koji se ove godine održava od 27. februara do 02. marta, Turistička organizacija Beograda će organizovati program obilaska grada za delegaciju od preko 100 predstavnika privrede Indonezije koja će ovom prilikom posetiti Beograd i razmotriti mogućnosti za razvoj turizma.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik