Isplata podsticaja investicijama u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji

Bez autora
Dec 11 2013

Počela je isplata subvencija poljoprivrednicima na osnovu Konkursa za korišćenje podsticaja za podršku investicijama u primarnu poljoprivrednu proizvodnju u 2013. godini. Preko Uprave za agrarna plaćanja do sada su poljoprivrednicima isplaćeni podsticaji za biljnu proizvodnju, kao i deo podsticaja u stočarstvu.Tri nedelje nakon završenog roka za podnošenje konkursnih prijava, Uprava za agrarna plaćanja je ubrzanom obradom prispelih zahteva, dala naloge za isplatu od 78.785.924 dinara Upravi za Trezor, od čega je poljoprivrednicima deo sredstava već isplaćen.

Isplata podsticaja investicijama u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnjiPočela je isplata subvencija poljoprivrednicima na osnovu Konkursa za korišćenje podsticaja za podršku investicijama u primarnu poljoprivrednu proizvodnju u 2013. godini.

Preko Uprave za agrarna plaćanja do sada su poljoprivrednicima isplaćeni podsticaji za biljnu proizvodnju, kao i deo podsticaja u stočarstvu.

Tri nedelje nakon završenog roka za podnošenje konkursnih prijava, Uprava za agrarna plaćanja je ubrzanom obradom prispelih zahteva, dala naloge za isplatu od 78.785.924 dinara Upravi za Trezor, od čega je poljoprivrednicima deo sredstava već isplaćen.

Na adresu Uprave za agrarna plaćanja pristiglo je preko 1700 konkursnih prijava koje će u najkraćem mogućem roku biti obrađene, a  realizacija odobrenih zahteva očekuje se do kraja godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik