Izgradnja sportsko-rekreativnog kompleksa u Resniku

Bez autora
Jun 05 2012

U Jelezovačkoj ulici u Resniku u toku su radovi na izgradnji mini sportsko-rekreativnog kompleksa na površini od 2.050 kvadratnih metara, koje izvodi JKP “Zelenilo – Beograd”. U kompleksu će se nalaziti sportski tereni za košarku, rukomet i mali fudbal, kao i dečje igralište. Pomenuti sporstki tereni biće asfaltirani, a na njima će se postaviti koš konstrukcije i golovi za rukomet i mali fudbal.Oko terena, prema stambenim objektima i dečjem igralištu, postaviće se i žičana ograda visine četiri metra. Na jednoj zajedničkoj bočnoj strani izgradiće se tribine za sedenje i praćenje dešavanja na oba terena.

Izgradnja sportsko-rekreativnog kompleksa u ResnikuU Jelezovačkoj ulici u Resniku u toku su radovi na izgradnji mini sportsko-rekreativnog kompleksa na površini od 2.050 kvadratnih metara, koje izvodi JKP “Zelenilo – Beograd”.

U kompleksu će se nalaziti sportski tereni za košarku, rukomet i mali fudbal, kao i dečje igralište.            

Pomenuti sporstki tereni biće asfaltirani, a na njima će se postaviti koš konstrukcije i golovi za rukomet i mali fudbal. Oko terena, prema stambenim objektima i dečjem igralištu, postaviće se i žičana ograda visine četiri metra. Na jednoj zajedničkoj bočnoj strani izgradiće se tribine za sedenje i praćenje dešavanja na oba terena.

Dečje igralište je obloženo gumenim pločama za bezbedno korišćenje dečjih rekvizita, inače urađenim u radionici “Zelenila”. Ono ima po dve duple klackalice i ljuljaške, vrtešku i penjalicu, a u jednom njegovom delu biće montirane fitnes sprave za vežbanje na otvorenom.

Celom dužinom oko sportskih terena i dečjeg igrališta izgradiće se staza za trčanje od metlisanog armiranog betona, kao i prilazna staza koja vodi u ovaj kompleks. Između terena i igrališta, ali i prema stambenim objektima, formiraće se manje zelene površine. Duž staza, terena i igrališta postaviće se 14 klupa bez naslona i pet đubrijera.

Svi radovi treba da budu završeni do sredine jula, a njihova vrednost je 14 miliona dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik