Jagodina dobila džinovski tobogan

Bez autora
Jul 27 2011

Novi spiralni tobogan u Akva-parku u Jagodini polazi sa visine od 15, a dugačak je 150 metara, što ga svrstava u red najvećih tobogana te vrste na Balkanu. Pored velikog tobogana, u Akva-parku su otvoreni i novi bazen i restoran, a tom prilikom gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma saopštio je da grad ove godine očekuje više od 700.000 turista iz zemlje i inostranstva.Redovni studenti koji studiraju na jednom od fakulteta u Jagodini i studenti iz Jagodine koji studiraju u drugim gradovima tokom cele sezone uz indeks mogu besplatno da uživaju u zabavnim sadržajima.

Jagodina dobila džinovski toboganNovi spiralni tobogan u Akva-parku u Jagodini polazi sa visine od 15, a dugačak je 150 metara, što ga svrstava u red najvećih tobogana te vrste na Balkanu.

Pored velikog tobogana, u Akva-parku su otvoreni i novi bazen i restoran, a tom prilikom gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma saopštio je da grad ove godine očekuje više od 700.000 turista iz zemlje i inostranstva.

Marković je podsetio da redovni studenti koji studiraju na jednom od fakulteta u Jagodini i studenti iz Jagodine koji studiraju u drugim gradovima tokom cele sezone uz indeks mogu besplatno da uživaju u zabavnim sadržajima.

Od početka sezone u akva-parku u Jagodini sve vreme dežuraju ekipe hitne pomoći, a gostima su na raspolaganju različiti ugostiteljski objekti , sporstki tereni za odbojku, košarku, tenis, navodi se u saopštenju.

Akva-park raspolaže parkingom za više od 1.000 automobila, a u neposrednoj blizini su i Muzej voštanih figura, zoološki vrt, Letnja pozornica.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik