Japan ukinuo vize građanima Srbije

Bez autora
Apr 28 2011

Od 1. maja 2011. građanima Srbije neće biti potrebne vize za boravak u Japanu u trajanju do 90 dana. Državljani Srbije koji putuju u Japan radi turizma, poslovnog putovanja, posete rođacima ili poznanicima, ili učešća na sportskim takmičenjima bez posebnog honorara, mogu boraviti u Japanu do 90 dana bez vize.U Japan bez vize mogu putovati građani Srbije koji imaju biometrijski pasoš. Građani koji imaju plavi pasoš, bez obzira da li se radi o kratkom boravku u Japanu do 90 dana i bez plaćenog honorara, i dalje treba da pribave odgovarajuću vizu.

Japan ukinuo vize građanima SrbijeOd 1. maja 2011. građanima Srbije neće biti potrebne vize za boravak u Japanu u trajanju do 90 dana, saopštila je Ambasada Japana.

"Državljani Srbije koji putuju u Japan radi turizma, poslovnog putovanja, posete rođacima ili poznanicima, ili učešća na sportskim takmičenjima bez posebnog honorara, mogu boraviti u Japanu do 90 dana bez vize", navodi se u saopštenju Ambasade Japana.

U Japan bez vize mogu putovati građani Srbije koji imaju biometrijski pasoš. Građani koji imaju plavi pasoš, bez obzira da li se radi o kratkom boravku u Japanu do 90 dana i bez plaćenog honorara, i dalje treba da pribave odgovarajuću vizu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik