"Jat" leti za Dubrovnik do kraja septembra

Bez autora
Jul 18 2011

Zbog velikog interesovanja putnika "Jat ervejz" je odlučio da novu sezonsku liniju Beograd - Dubrovnik produži do kraja septembra. Prvobitno je bilo planirano da Jat na liniji za Dubrovnik leti do 18. septembra.Aviosaobraćaj sa Dubrovnikom uspostavljen je ovog leta posle više od dve decenije i predstavlja doprinos Jata proširenju turističke ponude prema južnom delu hrvatskog primorja. "Jat ervejz" je počeo da leti za Dubrovnik 17. juna, a saobraćaj obavlja petkom i nedeljom.

"Jat" leti za Dubrovnik do kraja septembraZbog velikog interesovanja putnika "Jat ervejz" je odlučio da novu sezonsku liniju Beograd - Dubrovnik produži do kraja septembra, saopštila je ta kompanija.

Prvobitno je bilo planirano da Jat na liniji za Dubrovnik leti do 18. septembra.

Aviosaobraćaj sa Dubrovnikom uspostavljen je ovog leta posle više od dve decenije i predstavlja doprinos Jata proširenju turističke ponude prema južnom delu hrvatskog primorja.

"Jat ervejz" je počeo da leti za Dubrovnik 17. juna, a saobraćaj obavlja petkom i nedeljom.

Avioni iz Beograda petkom poleću u 7:30 časova, a nedeljom u 14:05 časova. Povratak je predviđen istim danima u 9:10 i 15:45 časova. Let traje oko 60 minuta.

Povratna karta može se kupiti po cenama koje se kreću već od 99 evra, s obzirom da je to nova linija i da je letnja sezona u znaku promocije ove destinacije. U cenu su uračunate sve takse osim usluge izdavanja karte.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik