Još dva leta na liniji Beograd - Istanbul

Bez autora
May 27 2012

“Turkish airlines” će od ponedeljak, 28. maja 2012. godine, povećati broj letova na liniji Beograd-Istanbul sa 10 na 12 nedeljno. Do 25. marta ova aviokompanija imala je sedam letova nedeljno, zatim 10 letova, a od 28. maja će imati 12 letova, što je povećanje od oko 70 posto u ovom periodu.“Turkish airlines” u Srbiji je poznat kao aviokompanija koja leti iz Beograda na istok, a posebno ka destinacijama kao što su Narodna Republika Kina, Dubai i Singapur.

Još dva leta na liniji Beograd - Istanbul“Turkish airlines” će od ponedeljak, 28. maja 2012. godine, povećati broj letova na liniji Beograd-Istanbul sa 10 na 12 nedeljno.

Do 25. marta ova aviokompanija imala je sedam letova nedeljno, zatim 10 letova, a od 28. maja će imati 12 letova, što je povećanje od oko 70 posto u ovom periodu.

“Turkish airlines” u Srbiji je poznat kao aviokompanija koja leti iz Beograda na istok, a posebno ka destinacijama kao što su Narodna Republika Kina, Dubai i Singapur. Građani Srbije mogu da lete sa ovim avioprevoznikom i na Zapad, po veoma povoljnim cenama. Tako za evropske destinacije od Beograda preko Istanbula može da se leti već po ceni od 49 evra, bez uračunatih taksi, a za Severnu Ameriku od 249 evra. Let od Beograda do Istanbula avionom traje nešto više od jednog sata.

“Turkish airlines” pokriva oko 200 destinacija širom sveta, a ove godine po kvalitetu proglašen je za najbolju aviokompaniju u Evropi, koja ima najmlađu flotu u Evropi i najmodernije letelice.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik