Kalkulator troškova poslovanja u Srbiji

Bez autora
Nov 24 2011

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj NALED predstaviće sutra analizu troškova poslovanja u Srbiji, koja je u okviru projekta "Kalkulator" rađena u 40 opština. Cilj je bio da se pronađu odgovori na pitanje, koliko košta devet različitih taksi i naknada, od naknade za korišćenje građevinskog zemljišta do isticanja firmarine.Tako naknada za uređenje građevinskog zemljišta, za frizerski salon od 50 kvadrata, koji se nalazi u centru grada, u jednoj opštini košta 4.000, a u drugoj 843.750 dinara, naveden je primer.

Kalkulator troškova poslovanja u SrbijiNacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj NALED predstaviće sutra analizu troškova poslovanja u Srbiji, koja je u okviru projekta "Kalkulator" rađena u 40 opština.

Cilj je bio da se pronađu odgovori na pitanje, koliko košta devet različitih taksi i naknada, od naknade za korišćenje građevinskog zemljišta do isticanja firmarine.

Tako naknada za uređenje građevinskog zemljišta, za frizerski salon od 50 kvadrata, koji se nalazi u centru grada, u jednoj opštini košta 4.000, a u drugoj 843.750 dinara, naveden je primer.

Na prezentaciji će govoriti predstavnici Ministarstva finansija, opština, Unije poslodavaca, preduzeća "VIP mobile", "BTD fund" i NALEDA.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik