Kikinda dobila novi solarni punjač

Bez autora
Jul 16 2012

Građani Kikinde od subote imaju mogućnost da na jednostavan način, dok šetaju gradom, dopune svoje mobilne uređaje putem solarnog punjača koji je postavljen u centru grada. U saradnji sa kompanijom “Strawberry energy”, mt:s je novi solarni punjač pod nazivom “Strawberry drvo” poklonio Opštini Kikinda i njenim građanima.Novi solarni punjač za mobilne uređaje, koji je postavljen na Trgu srpskih dobrovoljaca u Kikindi, građanima omogućava da besplatno dopune baterije svojih prenosivih uređaja – mobilnog telefona, digitalne kamere, tablet računara ili mp3 plejera.

Kikinda dobila novi solarni punjačGrađani Kikinde od subote imaju mogućnost da na jednostavan način, dok šetaju gradom, dopune svoje mobilne uređaje putem solarnog punjača koji je postavljen u centru grada.

U saradnji sa kompanijom “Strawberry energy”, mt:s je novi solarni punjač pod nazivom “Strawberry drvo” poklonio Opštini Kikinda i njenim građanima.

Novi solarni punjač za mobilne uređaje, koji je postavljen na Trgu srpskih dobrovoljaca u Kikindi, građanima omogućava da besplatno dopune baterije svojih prenosivih uređaja – mobilnog telefona, digitalne kamere, tablet računara ili mp3 plejera. Pored toga, u blizini solarnog punjača omogućeno je besplatno surfovanje Internetom putem modernizovane mt:s mreže koja omogućava prenos podataka znatno većim brzinama.

“Strawberry drvo” visoko je pet metara i okruženo klupama, tako da istovremeno može da bude i mesto za odmor deset korisnika dok im se telefon puni energijom sakupljenom od Sunca.

Podrškom projektu postavljanja solarnih punjača za mobilne uređaje, “Telekom Srbija” je  objedinio svoja nastojanja na polju društvene odgovornosti u oblasti zaštite životne sredine, podrške preduzetništvu mladih i ulaganja u zajednicu.

“Telekom Srbija” i “Strawberry energy” su u oktobru prošle godine  postavili “Strawberry Drvo” u Beogradu i predstavili prenosivi model solarnog punjača na ovogodišnjem ATP turniru. U nastavku saradnje, planirano je postavljanje solarnih punjača u još tri grada u Srbiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik