Kompaniji M:tel priznanje za razvoj društvene odgovornosti

Bez autora
Mar 31 2014

Kompanija "M:tel" dobitnik je priznanja Privredne komore Republike Srpske za doprinos razvoju korporativne društvene odgovornosti za 2013. godinu, čime, kako navode u ovoj kompaniji, pokazuju da utiču na razvoj pravih društvenih vrijednosti.Ova kompanija je u prethodnoj godini pokrenula serijal o pozitivnim životnim pričama "Moj heroj", nastavila saradnju sa UNICEF-om, te donirala bolnice u Banjaluci i Trebinju. Dodijeljeno je novih 26 stipendija najboljim studentima elektrotehničkih fakulteta u BiH, a kompanija putem omladinskih organizacija pruža priliku mladima da rade u "Call centru", saopšteno je iz "M:tela".

Kompaniji M:tel priznanje za razvoj društvene odgovornostiKompanija "M:tel" dobitnik je priznanja Privredne komore Republike Srpske za doprinos razvoju korporativne društvene odgovornosti za 2013. godinu, čime, kako navode u ovoj kompaniji, pokazuju da utiču na razvoj pravih društvenih vrijednosti.

Ova kompanija je u prethodnoj godini pokrenula serijal o pozitivnim životnim pričama "Moj heroj", nastavila saradnju sa UNICEF-om, te donirala bolnice u Banjaluci i Trebinju.

Dodijeljeno je novih 26 stipendija najboljim studentima elektrotehničkih fakulteta u BiH, a kompanija putem omladinskih organizacija pruža priliku mladima da rade u "Call centru", saopšteno je iz "M:tela".

U "M:telu" ističu da su posebno ponosni na izgradnju kuće za porodicu Đurić iz okoline Bijeljine.

Banjaluci, Bijeljini i Andrićgradu "M:tel" je u prošloj godini poklonio besplatne "Wi-fi" zone, organizovao je manifestaciju "Zimzograd" u Banjaluci i novogodišnju žurku vatrogascima u Petrovu.

Ova kompanija podržava nagrađivanje studentskih i poslovnih ideja, umjetnost, muzičke i sportske događaje, te, kako navode, poslujući savjesno i odgovorno opravdava korporativni slogan "Imate prijatelje".

Priznanje za doprinos razvoju korporativne društvene odgovornosti za 2013. godinu "M:telu" je uručeno u okviru manifestacije "Izbor najuspješnijih u privredi Republike Srpske", koju organizuje Privredna komora Srpske.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik