Konačno letovi iz Niša za Švajcarsku

Bez autora
Dec 25 2012

Dugoočekivani avion švajcarske kompanije "Darvin erlajns" konačno je u subotu sleteo u Niš. Liniju do Ciriha i Ženeve održavaće do 20. januara, a možda i duže. Iako je prvobitno najavljivan za 8. a zatim i za 15. decembar prvi avion "Darvin erlajnsa" iz Ciriha i Ženeve na Aerodrom "Konstantin Veliki" sleteo je 22. decembra.Avion marke SAAB 2000 kapaciteta 50 putnika bio je ispunjen do poslednjeg mesta.Čarter letove do 20. januara 2013. je organizovala specijalizovana agencija za turističke i saobraćajne usluge "Feral travel holding" u saradnji sa "Darvin erlajnzom" iz Lugana.

Konačno letovi iz Niša za ŠvajcarskuDugoočekivani avion švajcarske kompanije "Darvin erlajns" konačno je u subotu sleteo u Niš. Liniju do Ciriha i Ženeve održavaće do 20. januara, a možda i duže.

Iako je prvobitno najavljivan za 8. a zatim i za 15. decembar prvi avion "Darvin erlajnsa" iz Ciriha i Ženeve na Aerodrom "Konstantin Veliki" sleteo je 22. decembra, prenose "Južne vesti".

Avion marke SAAB 2000 kapaciteta 50 putnika bio je ispunjen do poslednjeg mesta.

Čarter letove do 20. januara 2013. je organizovala specijalizovana agencija za turističke i saobraćajne usluge "Feral travel holding" u saradnji sa "Darvin erlajnzom" iz Lugana.

Komercijalni direktor kompanije "Darvin erlajnza" Kristijan Šnajder rekao je ranije da će pažljivo pratiti tržiše i nastojaće da izađu u susret njegovim zahtevima i posle 20. januara iduće godine.

Podsetimo, linija prema Cirihu i Ženevi do sada je dva puta odlagana zbog, kako je objašnjeno, slabog interesovanja.

Prema redu letenja koji je dostupan i na sajtu niškog aerodroma avioni će put Švajcarske leteti 25, 29. decembra, kao i 2, 5, 6, 9. i 13. januara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik