Konkurs “ProAgro Lider 2011”

Bez autora
Apr 19 2011

ProCredit banka objavila je konkurs za izbor najuspešnijih poljoprivrednih proizvođača “ProAgro Lider 2011”. Cilj ovog konkursa je da se javnosti predstave domaći poljoprivrednici čije poslovanje odlikuju najviši prinosi i najbolji rezultati, kao i da se time ohrabri i pruži podsticaj daljem razvoju poljoprivredne proizvodnje u Srbiji.Na konkursu “ProAgro Lider 2011” biće proglašena po tri najuspešnija proizvođača u kategorijama malo, srednje i veliko poljoprivredno gazdinstvo, a ProCredit banka će i ove godine, u saradnji sa ProCredit lizingom, dodeliti i posebno priznanje za poljoprivredno gazdinstvo, odnosno Lidera u korišćenju obnovljivih izvora energije...

Konkurs “ProAgro Lider 2011”ProCredit banka objavila je konkurs za izbor najuspešnijih poljoprivrednih proizvođača “ProAgro Lider 2011”.

Cilj ovog konkursa je da se javnosti predstave domaći poljoprivrednici čije poslovanje odlikuju najviši prinosi i najbolji rezultati, kao i da se time ohrabri i pruži podsticaj daljem razvoju poljoprivredne proizvodnje u Srbiji.

Na konkursu “ProAgro Lider 2011” biće proglašena po tri najuspešnija proizvođača u kategorijama malo, srednje i veliko poljoprivredno gazdinstvo, a ProCredit banka će i ove godine, u saradnji sa ProCredit lizingom, dodeliti i posebno priznanje za poljoprivredno gazdinstvo, odnosno Lidera u korišćenju obnovljivih izvora energije.

Pravo učešća na konkursu imaju sva registrovana poljoprivredna gazdinstva.

Konkurs je otvoren do 20. maja 2011. godine, a dobitnike priznanja izabraće stručni žiri, sastavljen od uglednih stručnjaka iz oblasti poljoprivrede, predstavnika ministarstva, vodećih poljoprivrednih novinara i predstavnika ProCredit banke. Svečana dodela priznanja “ProAgro Lider 2011” biće održana 8. juna 2011. godine u Novom Sadu.

U svakoj ekspozituru ProCredit banke poljoprivrednici, osim prijave na konkurs mogu dobiti i sve detaljne informacije o uslovima i kriterijumima samog izbora.

Dobitnicima priznanja ProAgro Lider 2011, ProCredit banka će, pored specijalnog priznanja i statuete, dodeliti i nagradno studijsko putovanje u inostranstvo, tokom kog će posetiti neka od najuglednijih gazdinstava u tim zemljama, upoznati se sa njihovim poslovanjem i međusobno razmeniti iskustva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik