Konkurs: “Star” projekti privrednih komora

Bez autora
Dec 18 2012

I ove godine Muđunarodna Trgovinska Komora objavila je konkurs za takmičenje privrednih Komora članica ICC za 2013. godinu. Ovo takmičenje jedino je svetsko takmičenje namenjeno prepoznavanju uspešnih, inovativnih projekata privrednih komora iz čitavog sveta.Takmičenje se održava već 10 godina i pruža privrednim komorama jedinstvenu priliku da pokažu originalnost, svoju podršku jačanju malih i srednjih preduzeća i da pokažu svoju inovativnost u pružanju usluga kompanijama članicama.

Konkurs: “Star” projekti privrednih komoraI ove godine Muđunarodna Trgovinska Komora objavila je konkurs za takmičenje privrednih Komora članica ICC za 2013. godinu.

Ovo takmičenje jedino je svetsko takmičenje namenjeno prepoznavanju uspešnih, inovativnih projekata privrednih komora iz čitavog sveta.

Takmičenje se održava već 10 godina i pruža privrednim komorama jedinstvenu priliku da pokažu originalnost, svoju podršku jačanju malih i srednjih preduzeća i da pokažu svoju inovativnost u pružanju usluga kompanijama članicama.

Za 2013. godinu uvedene su nove takmičarske kategorije čiji je cilj podsticanje preduzetništva i unapređenje usluga privrednih komora, članica ICC.

Takmičarske kategorije za 2013. godinu su:
- Najbolji projekat korporativne društvene odgovornosti,
- Najbolji projekat međunarodne trgovine,
- Najbolji projekat  malog biznisa,
- Najbolji nekonvencionalni projekat,
- Najbolji preduzetnički projekat mladih i omladine.

Privredne komore finalisti će imati mogućnost da lično prezentuju svoje projekte članovima žirija na osmom Kongresu Međunarodne Trgovinske Komore koji će se održati u Dohi od 22.-25. aprila 2013. godine.

Rok za prijavljivanje komorskih “Star” projekata je 30. decembar 2012. godine.

Više informacija možete naći ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik