Konkurs za idejno rešenje izgleda novih beogradskih česama do 2. jula

Bez autora
Jul 01 2012

JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” podseća Beograđane da je konkurs za idejno rešenje izgleda novih beogradskih česama otvoren do 2. jula. Konkurs je u saradnji sa Sekretarijatom za komunalne i stambene poslove raspisan 16. maja da bi građani na kreativan način dali doprinos lepšem i jedinstvenom izgledu grada.Ideja projekta je da se utvrde tri vrste javnih česama, koje će ubuduće biti postavljane prema potrebi i zahtevima građana.

Konkurs za idejno rešenje izgleda novih beogradskih česama do 2. julaJKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” podseća Beograđane da je konkurs za idejno rešenje izgleda novih beogradskih česama otvoren do 2. jula.

Konkurs je u saradnji sa Sekretarijatom za komunalne i stambene poslove raspisan 16. maja da bi građani na kreativan način dali doprinos lepšem i jedinstvenom izgledu grada.

Ideja projekta je da se utvrde tri vrste javnih česama, koje će ubuduće biti postavljane prema potrebi i zahtevima građana. Lokacije za postavljanje česama nisu unapred definisane, biće postavljane po celom gradu, a njihov izgled treba da bude prilagođen jednoj od predloženih kategorija – za gradske urbane sredine, za šire područje grada i za delove grada koji su od kulturno-istorijskog značaja.

Komisija će izabrati najbolja rešenja i proglasiti pobednika 12. jula, kada JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” obeležava 120 godina rada. Moguće je i da više autora predloži jedno rešenje, ali će se u tom slučaju nagrada deliti na sve koautore. Više informacija o konkursu možete pronaći na sajtu JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik