Konkurs za izbor najboljeg novinarskog članka o pristupanju Srbije STO

Bez autora
Aug 02 2011

Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja Vlade Republike Srbije objavilo je konkurs za izbor najboljeg novinarskog članka na teme “Proces pristupanja Srbije Svetskoj trgovinskoj organizaciji (STO)”, “Pravo intelektualne svojine” i “Šeme dobrovoljne sertifikacije kvaliteta hrane”.Konkurs je objavljen u saradnji sa IDEAS centrom iz Ženeve i otvoren je za predstavnike srpskih medija koji objave inovativan i istraživački članak na srpskom jeziku sa najmanje tri hiljade karaktera.

Konkurs za izbor najboljeg novinarskog članka o pristupanju Srbije STOMinistarstvo ekonomije i regionalnog razvoja Vlade Republike Srbije objavilo je konkurs za izbor najboljeg novinarskog članka na teme “Proces pristupanja Srbije Svetskoj trgovinskoj organizaciji (STO)”, “Pravo intelektualne svojine” i “Šeme dobrovoljne sertifikacije kvaliteta hrane”.

Konkurs je objavljen u saradnji sa IDEAS centrom iz Ženeve i otvoren je za predstavnike srpskih medija koji objave inovativan i istraživački članak na srpskom jeziku sa najmanje tri hiljade karaktera.

Preduslov za učešće na konkursu je poznavanje engleskog jezika.

Članke zajedno sa biografijom autora na engleskom jeziku treba poslati na e-mail adresu: konkurs.wto@merr.gov.rs.

Autori pet najboljih članaka biće nagrađeni boravkom u Švajcarskoj gde će moći da saznaju više o različitim aspektima i značaju STO. Oni će imati mogućnost da prilikom održavanja 11. sastanka Radne grupe za pristupanje Srbije STO u Ženevi razgovaraju sa članovima pregovaračkog tima naše zemlje i predstavnicima zemalja članica STO.

Konkurs je otvoren do 19. avgusta 2011. godine.

IDEAS centar je neprofitna organizacija, sa sedištem u Ženevi, koja pruža pomoć Srbiji u procesu pristupanja STO.  Ova pomoć deo je projekta tehničke podrške Vlade Švajcarske i obuhvata pristupanje STO i implementaciju preuzetih obaveza nakon pristupanja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik