Konkurs za projekte zaštite životne sredine u Beogradu

Bez autora
May 08 2012

Gradska uprava Beograda objavila je konkurs za realizaciju projekata u oblasti zaštite životne sredine, ukupne vrednosti 14 miliona dinara. Pravo učešća na konkursu “Za lepše lice Grada Beograda” imaju udruženja registrovana u Beogradu, koja se bave zaštitom životne sredine.Na konkurs se mogu podneti projekti koji se odnose na obrazovanje i popularizaciju zaštite životne sredine, zatim na unapređivanje obrazovanja o održivom razvoju i zaštiti životne sredine obnovljivim izvorima energije, očuvanju prirodnih resursa,...

Konkurs za projekte zaštite životne sredine u BeograduGradska uprava Beograda objavila je konkurs za realizaciju projekata u oblasti zaštite životne sredine, ukupne vrednosti 14 miliona dinara.

Pravo učešća na konkursu “Za lepše lice Grada Beograda” imaju udruženja registrovana u Beogradu, koja se bave zaštitom životne sredine.

Na konkurs se mogu podneti projekti koji se odnose na obrazovanje i popularizaciju zaštite životne sredine, zatim na unapređivanje obrazovanja o održivom razvoju i zaštiti životne sredine obnovljivim izvorima energije, očuvanju prirodnih resursa (vazduh, voda, zemljište, šume), o reciklaži, postupanju sa otpadom i ambalažom, na sprovođenje konkretnih aktivnosti na rešavanju pojedinačnih problema, kao i projekti koji se odnose na druge aktivnosti koje doprinose razvoju svesti i odgovornosti o potrebi aktivnog uključivanja građana u zaštitu životne sredine odnosno koje rešavaju pojedinačni konkretan problem u životnoj sredini Beograda.

Udruženja mogu konkurisati sa predlozima projekata čija je najmanja vrednost 50.000 dinara, a najviša milion dinara.

Rok za dostavljanje prijava je 15 dana od objavljivanja konkursa, a rok za realizaciju projekta je 23. novembar 2012. godine.

Prijave se mogu poslati na adresu:
Gradska uprava Grada Beograda - Sekretarijat za zaštitu životne sredine
27. marta 43-45
Brograd
sa naznakom - Prijava za javni konkurs “Za lepše lice Grada Beograda”

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik