Kratkoročni krediti za poljoprivredu u Srpskoj banci

Bez autora
Dec 01 2013

Srpska banka saopštila je danas da, prepoznajući selo kao prostor sigurne budućnosti Srbije, uvodi kratkoročne kredite za poljoprivredu.Banka će odobravati kredite do iznosa od 200.000 dinara, sa rokom otplate od sedam meseci, uz povoljnu kamatnu stopu, čime će se vlasnicima registrovanih poljoprivrednih gazdinstava omogućiti da lakše i kvalitetnije obave sezonske poslove. Sa sloganom "Srpska banka srpskom selu", prvih 50 kredita za te namene biće podeljeni u opštini Ub, s kojom Srpska banka ima dobru i uspešnu saradnju.

Kratkoročni krediti za poljoprivredu u Srpskoj banciSrpska banka saopštila je danas da, prepoznajući selo kao prostor sigurne budućnosti Srbije, uvodi kratkoročne kredite za poljoprivredu.

Banka će odobravati kredite do iznosa od 200.000 dinara, sa rokom otplate od sedam meseci, uz, kako je navedeno, povoljnu kamatnu stopu, čime će se vlasnicima registrovanih poljoprivrednih gazdinstava omogućiti da lakše i kvalitetnije obave sezonske poslove.

Sa sloganom "Srpska banka srpskom selu", prvih 50 kredita za te namene biće podeljeni u opštini Ub, s kojom Srpska banka ima dobru i uspešnu saradnju, navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik