Lekovi na recept od danas i u privatnim apotekama

Bez autora
Jan 21 2013

Lekovi na recept od danas se mogu podići u 20 apoteka zdravstvene ustanove “Farmanea”, od kojih su 17 u Beogradu i po jedna u Novom Sadu, Pančevu i na Kopaoniku. “Farmanea” je prošle nedelje potpisala ugovor sa Republičkim fondom za zdravstveno osiguranje o izdavanju lekova na recept.Ugovore o izdavanju lekova na recept mogu potpisati sve privatne apoteke koje imaju dozvolu za rad Ministarstva zdravlja, zatim da u svakoj smeni imaju po jednog farmaceuta, da su umreženi kako bi se pratio recept, ali i da uslov plaćanja bude do 150 dana.

Lekovi na recept od danas i u privatnim apotekamaLekovi na recept od danas se mogu podići u 20 apoteka zdravstvene ustanove “Farmanea”, od kojih su 17 u Beogradu i po jedna u Novom Sadu, Pančevu i na Kopaoniku, saopšteno je iz ove ustanove.

“Farmanea” je prošle nedelje potpisala ugovor sa Republičkim fondom za zdravstveno osiguranje o izdavanju lekova na recept.

Ugovore o izdavanju lekova na recept mogu potpisati sve privatne apoteke koje imaju dozvolu za rad Ministarstva zdravlja, zatim da u svakoj smeni imaju po jednog farmaceuta, da su umreženi kako bi se pratio recept, ali i da uslov plaćanja bude do 150 dana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik