Miroslav Vasin dobitnik evropske nagrade za doprinos razvoju turizma

Bez autora
Dec 01 2013

Pokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin dobitnik je međunarodne nagrade „Povelja F.E.S.T. 2013“ za izuzetan doprinos razvoju turizma, koju mu je dodelila Evropska federacija turističkih novinara na međunarodnoj smotri turizma INTERSTAS koja je održana u Solinu, Republika Hrvatska.Nagrada je obrazložena visokim kvalitetom rada u oblasti promocije turizma, ali i priznanjem za individualan, aktivan, idejni i kreativan doprinos razvoju ove privredne oblasti. Ovo prestižno priznanje dobila su 24 pojedinca i organizacije iz Evrope, među kojima je i Đorđe Mihajlović, direktor Turističke prizme.

Miroslav Vasin dobitnik evropske nagrade za doprinos razvoju turizmaPokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin dobitnik je međunarodne nagrade „Povelja F.E.S.T. 2013“ za izuzetan doprinos razvoju turizma, koju mu je dodelila Evropska federacija turističkih novinara na međunarodnoj smotri turizma INTERSTAS koja je održana u Solinu, Republika Hrvatska.

Nagrada je obrazložena visokim kvalitetom rada u oblasti promocije turizma, ali i priznanjem za individualan, aktivan, idejni i kreativan doprinos razvoju ove privredne oblasti.

Ovo prestižno priznanje dobila su 24 pojedinca i organizacije iz Evrope, među kojima je i Đorđe Mihajlović, direktor Turističke prizme.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik