MOL dobitnik nagrade za najbolji kvalitet goriva u Srbiji

Bez autora
Mar 31 2011

Automobilski forum Udruženja novinara Srbije dodelio je Oskara prestiža za 2011. kompaniji MOL grupa za najbolji kvalitet goriva u Srbiji.Kvalitet goriva oduvek je bio imperativ u njihovom poslovanju i upravo je taj vrhunski kvalitet nagrađivan svuda u svetu. Ta nagrada je pokazatelj da su svi napori MOL grupe u Srbiji i njena posvećenost potrebama potrošača i tržištu, kroz stalno unapređenje kvaliteta goriva, prepoznati kod potrošača, ali i kod medija.

MOL dobitnik nagrade za najbolji kvalitet goriva u SrbijiAutomobilski forum Udruženja novinara Srbije dodelio je Oskara prestiža za 2011. kompaniji MOL grupa za najbolji kvalitet goriva u Srbiji, saopštila je danas ta naftna kompanija.

"Posebno smo ponosni na ovu nagradu, jer je kvalitet goriva oduvek bio imperativ u našem poslovanju i upravo je taj vrhunski kvalitet nagrađivan svuda u svetu," izjavio je generalni direktor "Intermola", članice MOL grupe u Srbiji Zoltan Majkl Takač.

Ta nagrada je, kako je istakao, pokazatelj da su svi napori MOL grupe u Srbiji i njena posvećenost potrebama potrošača i tržištu, kroz stalno unapređenje kvaliteta goriva, prepoznati kod potrošača, ali i kod medija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik