Nagrada Aurea 2013. za najbolje investicije

Bez autora
Mar 24 2013

Petu godinu zaredom poslovni portal „eKapija“ dodeliće u sredu nagrade za najbolje investicije Aurea 2013. U uži izbor ušlo je osam kompanija, koje su se najbolje pokazale u kategorijama inovativnost, društvena korisnost i finansijski potencijal.Kompanije koje su ušle u uži izbor odlično su se pokazale i žiri je imao veoma težak zadatak, mnogo teži nego ranijih godina. Tri ili četiri kompanije zaista su dobre, tako da žiriju nije bilo lako da odabere u ovoj konkurenciji najbolje.

Nagrada Aurea 2013. za najbolje investicijePetu godinu zaredom poslovni portal „eKapija“ dodeliće u sredu nagrade za najbolje investicije Aurea 2013. U uži izbor ušlo je osam kompanija, koje su se najbolje pokazale u kategorijama inovativnost, društvena korisnost i finansijski potencijal.

„Kompanije koje su ušle u uži izbor odlično su se pokazale i žiri je imao veoma težak zadatak, mnogo teži nego ranijih godina. Tri ili četiri kompanije zaista su dobre, tako da žiriju nije bilo lako da odabere u ovoj konkurenciji najbolje“, kaže za Danas direktor „eKapije“ Zdravko Lončar.

U krug najboljih ušle su Kirka Suri, zbog mikro postrojenja za sagorevanje biomase, kompanija Throne Solutions, koja se bavi softverom za čuvanje podataka, kao i fabrika organske hrane Foodland. Šansu da osvoje nagradu imaju i Jugo-Impex (postrojenje za reciklažu), Vojvodinašume (hladnjača za divljač), Carlsberg (inovativna upotreba otpada) i Aero East Europe (ultra laki avion Sila 450c). Partner „eKapije“ na ovom projektu je novosadska IT kompanija M&I systems, a osim glavne nagrade, biće dodeljena i specijalna priznanja za inovativnost i društvenu korisnost. Dobitnik nagrade prošle godine za najbolju investiciju bila je Vinarija „Zvonko Bogdan“. Proglašenje ovogodišnjih pobednika zakazano je za sredu u 12 časova, u Aeroklubu u Beogradu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik