Nagradni konkurs Fiat-a

Bez autora
Nov 20 2012

Kompanija Fiat Automobili Srbija i Kulturni centar Beograd pozivaju sve kreativce, kako neafirnisane dizajnere, tako i iskusne znalce, da pošalju svoja idejna rešenja za četiri suvenira – majice, magnete, priveske za ključeve i jelkice za osveženje automobile – na temu Fiat 500L Proudly made in Serbia. Pored njih, dobrodošle su i sve druge ideje za suvenire.Kreativna rešenja pošaljite na e-mail: boris.cuckovic@fiat.com i miro.filipovic@fiat.com, do 1. decembra u 16 časova. Format predloga treba da bude .jpg, dimenzije 750x565pxl, rezolucija 72dpi, a maksimalna veličina fajla do 5MB.

Nagradni konkurs Fiat-aKompanija Fiat Automobili Srbija i Kulturni centar Beograd pozivaju sve kreativce, kako neafirnisane dizajnere, tako i iskusne znalce, da pošalju svoja idejna rešenja za četiri suvenira – majice, magnete, priveske za ključeve i jelkice za osveženje automobile – na temu Fiat 500L Proudly made in Serbia.

Pored njih, dobrodošle su i sve druge ideje za suvenire.

Kreativna rešenja pošaljite na e-mail: boris.cuckovic@fiat.com i miro.filipovic@fiat.com, do 1. decembra u 16 časova.

Format predloga treba da bude .jpg, dimenzije 750x565pxl, rezolucija 72dpi, a maksimalna veličina fajla do 5MB.

Potrebne logotype možete preuzeti ovde.

Žiri, sastavljen od istaknutih stručnjaka iz oblasti dizajna, kao i predstavnika kompanije Fiat Automobili Srbija i KCB-a, pregledaće dostavljene predloge i do 16. decembra proglasiti 15 polufinalista konkursa. Njihovi radovi biće predstavljeni na izložbi u samom centru Beograda, u foajeu Dvorane KCB-a tokom januara 2013.

Polufinalisti rešenja dostavljaju na 200 gr papiru, 100x70cm, rezolucija 300dpi, u CMYK-u, nakon čega će biti izabrana tri najbolja rešenja.

Žiri će drugom i trećem mestu dodeliti po tablet, dok će pobednik, uz tablet, dobiti i priliku da otputuje u Fiat dizajn centar, ćuveni Centro Stile u Italiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik