Naučna i tehnološka saradnja Srbije i Crne Gore

Bez autora
Mar 20 2011

Ministar prosvete i nauke u Vladi Republike Srbije Žarko Obradović i ministar nauke Crne Gore Sanja Vlahović potpisaće u Podgorici Sporazum o naučnoj i tehnološkoj saradnji između vlada Srbije i Crne Gore.Sporazum će biti potpisan 21. marta, a podrazumeva ostvarivanje naučne i tehnološke saradnje kroz razmenu istraživača i stručnjaka, naučnih informacija i podataka, obrazovanje zajedničkih istraživačkih timova, zajedničko organizovanje naučnih radionica i susreta istraživača iz dve zemlje.

Naučna i tehnološka saradnja Srbije i Crne GoreMinistar prosvete i nauke u Vladi Republike Srbije Žarko Obradović i ministar nauke Crne Gore Sanja Vlahović potpisaće u Podgorici Sporazum o naučnoj i tehnološkoj saradnji između vlada Srbije i Crne Gore.

Sporazum će biti potpisan 21. marta, a podrazumeva ostvarivanje naučne i tehnološke saradnje kroz razmenu istraživača i stručnjaka, naučnih informacija i podataka, obrazovanje zajedničkih istraživačkih timova, zajedničko organizovanje naučnih radionica i susreta istraživača iz dve zemlje.

Ovaj dokument odnosi se i na obrazovanje zajedničkih naučno-istraživačkih centara i privremenih naučno-istraživačkih grupa, kao i druge oblike naučne i tehnološke saradnje o kojima se ugovorne strane mogu međusobno dogovoriti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik