NIS najbolji poslodavac u januaru

Bez autora
Mar 28 2011

Portal Poslovi.rs nastavlja svakog meseca da proglašava najboljeg poslodavca u Srbiji i za mesec januar 2011. godine predstavlja Naftnu industriju Srbije. Kompanija NIS je u prethodnom mesecu imala najviše objavljenih oglasa za slobodna radna mesta i najveći broj apliciranja kandidata preko portala Poslovi.rs.Naftna industrija Srbije, kao jedna od najvećih vertikalno integrisanih kompanija za proizvodnju nafte i gasa u jugoistočnoj Evropi, svoje zaposlene smatra glavnim kapitalom i osnovom za uspešnu realizaciju strateških ciljeva...

NIS najbolji poslodavac u januaruPortal Poslovi.rs nastavlja svakog meseca da proglašava najboljeg poslodavca u Srbiji i za mesec januar 2011. godine predstavlja Naftnu industriju Srbije.

Kompanija NIS je u prethodnom mesecu imala najviše objavljenih oglasa za slobodna radna mesta i najveći broj apliciranja kandidata preko portala Poslovi.rs. Naftna industrija Srbije, kao jedna od najvećih vertikalno integrisanih kompanija za proizvodnju nafte i gasa u jugoistočnoj Evropi, svoje zaposlene smatra glavnim kapitalom i osnovom za uspešnu realizaciju strateških ciljeva. NIS pruža velike mogućnosti zaposlenima za samorealizaciju i napredak u karijeri, polazeći od biznis interesa kompanije, sposobnosti zaposlenih i njihove želje da se razvijaju i povećaju efikasnost svoga rada.  

NIS se tako pridružio ostalim kompanijama koje su u prethodnom periodu proglašavane najboljim poslodavcima: Verano grupa (novembar 2009.), kompanije IDEA (decembar 2009.), Delta Generali osiguranje (januar 2010.), Forma Ideale (februar 2010.), Trenkwalder (mart 2010.), Holcim (april 2010.), Nectar (maj 2010.), Metro Cash&Carry (jun/jul 2010.), Victoria group (avgust 2010.), Zekstra grupa (septembar 2010.), Prva televizija (oktobar 2010.), Kronospan SRB (novembar 2010.), Wiener Staditsche osiguranje (decembar 2010.). 

Svi navedeni poslodavci su dokazali da su izuzetno posvećeni kreiranju zdravog poslovnog okruženja koje pomaže zaposlenima da unaprede svoja znanja i veštine i da kroz ličnu afirmaciju na pravi način iskoriste svoj potencijal.

Detaljnija prezentacija Naftne industrije Srbije kao poslodavca meseca predstavljena je u 15. broju magazina Karijera.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik