NIS sutra predstavlja Izveštaj o održivom razvoju

Bez autora
Jul 18 2011

Naftna industrija Srbije (NIS) predstaviće sutra u Beogradu Izveštaj o održivom razvoju te kompanije za 2010. godinu. NIS je prva kompanija u Srbiji koja je objavila izveštaj o održivom razvoju prema najvišim standardima i kvalitetu u korporativnom izveštavanju, koji je propisala međunarodna organizacija "Global riporting inišiejtiv".Događaju će prisustvovati državni sekretar u Ministarstvu životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Miladin Avramov, generalni direktor NIS Kiril Kravčenko, partner u nezavisnoj revizorskoj kući KPMG Džejms Tornli, direktor istraživačke stanice "Petnica" Vigor Majić i direktor "Meken Erikson PR" Bora Miljanović.

NIS sutra predstavlja Izveštaj o održivom razvojuNaftna industrija Srbije (NIS) predstaviće sutra u Beogradu Izveštaj o održivom razvoju te kompanije za 2010. godinu.

NIS je prva kompanija u Srbiji koja je objavila izveštaj o održivom razvoju prema najvišim standardima i kvalitetu u korporativnom izveštavanju, koji je propisala međunarodna organizacija "Global riporting inišiejtiv", navodi se u saopštenju kompanije.

Događaju će prisustvovati državni sekretar u Ministarstvu životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Miladin Avramov, generalni direktor NIS Kiril Kravčenko, partner u nezavisnoj revizorskoj kući KPMG Džejms Tornli, direktor istraživačke stanice "Petnica" Vigor Majić i direktor "Meken Erikson PR" Bora Miljanović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik