Nova kreditna kartica u ponudi Komercijalne banke

Bez autora
Jul 22 2011

Komercijalna banka je u svoju ponudu uvrstila i "master instolment" kreditnu karticu, koja omogućava sve vrste plaćanja na šest, devet ili 12 jednakih dinarskih mesečnih rata, po izboru korisnika. Kartica je namenjena svim klijentima koji primaju zaradu preko tekućeg računa u Komercijalnoj banci i kreditno su sposobni.Dinamiku otplaćivanja određuje klijent prilikom podnošenja zahteva za izdavanje kartice. Ova kartica omogućava i grejs period od 30 dana za otplatu prve rate, ukoliko se klijent za to opredeli prilikom prijavljivanja za karticu.

Nova kreditna kartica u ponudi Komercijalne bankeKomercijalna banka je u svoju ponudu uvrstila i "master instolment" kreditnu karticu, koja omogućava sve vrste plaćanja na šest, devet ili 12 jednakih dinarskih mesečnih rata, po izboru korisnika.

Kartica je namenjena svim klijentima koji primaju zaradu preko tekućeg računa u Komercijalnoj banci i kreditno su sposobni. Dinamiku otplaćivanja određuje klijent prilikom podnošenja zahteva za izdavanje kartice.

Ova kartica omogućava i grejs period od 30 dana za otplatu prve rate, ukoliko se klijent za to opredeli prilikom prijavljivanja za karticu.

"Instolment" kartica predstavlja značajan korak napred u funkcionalnoj zameni do sada najčešće korišćenih čekova za odloženo plaćanje, jer sadrži njegove prednosti, a daleko je brža i jednostavnija za korišćenje, navode u banci.

"Master instolment" kartica je zaštićena čip tehnologijom i može da se koristi i za kupovinu na internetu, na POS terminalima, kao i za podizanje gotovine na bankomatima i šalterima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik