Nova liniju iz Beograda za Varšavu

Bez autora
May 29 2014

Air Serbia je otvorila danas novu svakodnevnu liniju između evropskih prestonica Beograda i Varšave. Prvi let je obavljen avionom Air Serbia-e Airbus A319 u prepoznatljivoj crvenoj, plavoj i beloj boji. Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia-e, je ovom prilikom izjavio da mu je izuzetno zadovoljstvo da objavi ponovno uspostavljanje letova između Beograda i Varšave posle 15 godina.Ova linija između dva glavna grada će, bez sumnje, značiti putnicima koji putuju kako zbog posla, tako i zbog odmora i zadovoljstva, i dodatno će doprineti daljoj kulturnoj, turističkoj i ekonomskoj saradnji između Srbije i Poljske.

Nova liniju iz Beograda za VaršavuAir Serbia je otvorila danas novu svakodnevnu liniju između evropskih prestonica Beograda i Varšave. Prvi let je obavljen avionom Air Serbia-e Airbus A319 u prepoznatljivoj crvenoj, plavoj i beloj boji.

Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia-e, je ovom prilikom izjavio da mu je izuzetno zadovoljstvo da objavi ponovno uspostavljanje letova između Beograda i Varšave posle 15 godina. Ova linija između dva glavna grada će, bez sumnje, značiti putnicima koji putuju kako zbog posla, tako i zbog odmora i zadovoljstva, i dodatno će doprineti daljoj kulturnoj, turističkoj i ekonomskoj saradnji između Srbije i Poljske. Otvaranje još jedne rute je u skladu sa strategijom širenja mreže Air Serbia-e koja će do kraja godine obuhvatati 38 destinacija. Ova ruta će omogućiti, preko Beograda, povezanost sa drugim destinacijama u mreži Air Serbia-e i Etihad Airways-a, dodaje Kondić.

Ova linija će omogućiti povezanost kroz matični aerodrom Air Serbia-e u Beogradu sa 24 destinacije na Bliskom istoku, Aziji, Africi i Australiji, uključujući Abu Dabi, Larnaku, Bukurešt, Istanbul, Atinu, Sofiju, Tel Aviv, Varnu, Solun, Sarajevo, Podgoricu i Skoplje.

Na ovoj liniji saobraćaće avion Air Serbia-e Airbus A319 sa 120 sedišta u ekonomskoj i osam sedišta u biznis klasi. Biznis klasa Air Serbia-e pruža jedinstvenu uslugu u Evropi. Usluga na letu je takođe osvežena novim izborom menija, besplatnim pićem, i unapređenom zabavom tokom leta, što pruža više mogućnosti za goste Air Serbia-e.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik