Nova sportska hala u Mokrinu

Bez autora
Apr 29 2012

Selo Mokrin, pored Kikinde, dobio je novoizgrađenu sportsku halu. Reč je o modernom sportskom objektu sa tribinama za oko pet stotina gledalaca i brojnim mogućnostima, od održavanja časova fizičkog vaspitanja do zabavnih sadržaja i koncerata. Jedan od najvažnijih korisnika biće rukometni klub koji se takmiči u prvoj republičkoj rukometnoj ligi iako Mokrin ima tek oko pet hiljada stanovnika.Hala površine 1.450 kvadratnih metara, izgrađena je uz pomoć pokrajinskog Fonda za kapitalna ulaganja, a ukupna vrednost projekta iznosila je 117,5 miliona dinara.

Nova sportska hala u MokrinuSelo Mokrin, pored Kikinde, dobio je novoizgrađenu sportsku halu.

Reč je o modernom sportskom objektu sa tribinama za oko pet stotina gledalaca i brojnim mogućnostima, od održavanja časova fizičkog vaspitanja do zabavnih sadržaja i koncerata.

Jedan od najvažnijih korisnika biće rukometni klub koji se takmiči u prvoj republičkoj rukometnoj ligi iako Mokrin ima tek oko pet hiljada stanovnika.

Hala površine 1.450 kvadratnih metara, izgrađena je uz pomoć pokrajinskog Fonda za kapitalna ulaganja, a ukupna vrednost projekta iznosila je 117,5 miliona dinara. Fond je u finansiranje projekta izgradnje uložio 90,11 miliona dinara dok je preostali deo obezbedila opština Kikinda.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik