Novi projekti za agrar

Bez autora
Apr 20 2011

Na Skupštini Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED), odlučeno je da se formira podorganizacija “Naled Agri”. Opredeljenje za širenje delovanja na poljoprivredu i ukupne aktivnosti NALEDA, podržala je svojim prisustvom Suzan Fric, direktorka Misije USAID u Srbiji.Ove dve organizacije brojne projekte uradile su zajedno. Naled je postao vodeća sila u iniciranju zakonodavnih reformi u Srbiji”. Naled okuplja 130 članova iz javnog, privatnog i nevladinog sektora.

Novi projekti za agrarNa Skupštini Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED), odlučeno je da se formira podorganizacija “Naled Agri”.

Opredeljenje za širenje delovanja na poljoprivredu i ukupne aktivnosti NALEDA, podržala je svojim prisustvom Suzan Fric, direktorka Misije USAID u Srbiji, ocenivši u svom obraćanju “da su ove dve organizacije brojne projekte uradile zajedno i da je Naled postao vodeća sila u iniciranju zakonodavnih reformi u Srbiji”.

Naled okuplja 130 članova iz javnog, privatnog i nevladinog sektora . Među njima su mnoge opštine i gradovi, uspešne domaće kompanije, ali i najveće firme koje posluju u Srbiji a imaju svoje centrale u Evropi i svetu.

Za poslednjih godinu dana Naled je, prema rečima Vladimira Čupića, predsednika Upravnog odbora , u različite projekte plasirao bespovratno 50 miliona dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik