NUNS raspisao konkurs za istraživačko novinarstvo

Bez autora
Mar 07 2011

Nezavisno udruženje novinara Srbije, u saradnji sa Ambasadom SAD u Beogradu, raspisalo je nagradni konkurs za istraživačko novinarstvo koji je otvoren do 15. aprila.Nagrade će biti dodeljene u pet kategorija - za najbolje radove objavljene u štampi, na televiziji, radiju i on-lajn mediju i najboljem mladom novinaru do 30 godina u konkurenciji svih medija. Nagrade se sastoje iz novčanog dela (po 1.200 dolara u dinarskoj protivvrednosti) i plakete.

NUNS raspisao konkurs za istraživačko novinarstvoNezavisno udruženje novinara Srbije, u saradnji sa Ambasadom SAD u Beogradu, raspisalo je nagradni konkurs za istraživačko novinarstvo koji je otvoren do 15. aprila.

Nagrade će biti dodeljene u pet kategorija - za najbolje radove objavljene u štampi, na televiziji, radiju i on-lajn mediju i najboljem mladom novinaru do 30 godina u konkurenciji svih medija.

Kako navodi NUNS, nagrade se sastoje iz novčanog dela (po 1.200 dolara u dinarskoj protivvrednosti) i plakete.

O dobitnicima nagrada odlučivaće žiri čiji su članovi bivši predsednici NUNS-a i predstavnik Ambasade SAD. Nagrade će tradicionalno biti dodeljene 3. maja godine na Dan slobode štampe.

Prijavu na konkurs može poslati redakcija ili pojedinac. Radovi koji se prijavljuju na konkurs moraju biti objavljeni ili emitovani u periodu od 15. aprila 2010. do 15. aprila 2011. godine.

Prijave, sa naznakom "za konkurs" slati na adresu: Nezavisno udruženje novinara Srbije, Resavska 28, II sprat, 11 000 Beograd, ili doneti lično.

Detaljnije informacije o konkursu i uslovima prijave na sajtu NUNS-a ili putem telefona: 011 3343-255, 011 3343-136.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik