Obuka za preduzetnike u Novom Sadu

Bez autora
Mar 09 2011

Trodnevna besplatna obuka za potencijalne preduzetnike biće održana u prostorijama Regionalne razvojne agencije "Bačka" u Novom Sadu.Obuke za početnike u biznisu sastoje se iz šest modula - osobine i motivi preduzetnika, analiza i vrednovanje biznis ideje, pravni osnov poslovanja, porezi i doprinosi, izvori finansiranja i radionica za izradu biznis plana.

Obuka za preduzetnike u Novom SaduTrodnevna besplatna obuka za potencijalne preduzetnike biće održana u prostorijama Regionalne razvojne agencije "Bačka" u Novom Sadu, saopštila je ta Agencija.

Obuke za početnike u biznisu sastoje se iz šest modula - osobine i motivi preduzetnika, analiza i vrednovanje biznis ideje, pravni osnov poslovanja, porezi i doprinosi, izvori finansiranja i radionica za izradu biznis plana. Izvode se po metodologiji Nacionalne agencije, a po završenoj obuci, polaznici dobijaju sertifikat.

Obuke su besplatne i održavaju se tokom cele godine, piše u saopštenju.

Cilj održavanja besplatnih obuka je obezbeđivanje višeg nivoa znanja naših preduzetnika i početnika u biznisu. Podizanjem nivoa preduzetničkih znanja i veština i preduzetničke kulture otvara se mogućnost formiranja novih privrednih subjekata što će dovesti do smanjenja nezaposlenosti kroz samozapošljavanje i otvaranje novih radnih mesta.

Od 2007. godine do danas održano je 687 obuka sa više od deset hiljada polaznika.

Ove godine se očekuje da će osnovne preduzetničke veštine savladati 4.400 polaznika.

Iz RDA Bačka obaveštavaju sve zainteresovane preduzetnike da se mogu Sva zainteresovana lica sa teritorije Bačke mogu se prijaviti za pohađanje obuke Regionalnoj regionalnoj agenciji Bačka, Modene 5, Novi Sad, 021/450 893, office@rda-backa.rs, www.rda-backa.rs

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik