Od 31. marta let Beograd - Los Anđeles u istom danu

Bez autora
Feb 20 2014

Kompanija "Turkiš erlajnz" će od 31. marta imati vezu za Los Anđeles iz Beograda u istom danu. Predviđeno vreme za čekanje između dva leta u Istanbulu je oko jedan sat u odlasku i oko sat i trideset minuta u povratku.Osim za Njujork, Vašington, Hjuston i Toronto putnici iz Beograda od maja mogu leteti avionima kompanije "Turkiš erlajnz" za Boston, a od juna i za Montreal sa minimalnim vremenom presedanja na aerodromu "Ataturk" u Istanbulu.

Od 31. marta let Beograd - Los Anđeles u istom danuKompanija "Turkiš erlajnz" će od 31. marta imati vezu za Los Anđeles iz Beograda u istom danu. Predviđeno vreme za čekanje između dva leta u Istanbulu je oko jedan sat u odlasku i oko sat i trideset minuta u povratku.

Osim za Njujork, Vašington, Hjuston i Toronto putnici iz Beograda od maja mogu leteti avionima kompanije "Turkiš erlajnz" za Boston, a od juna i za Montreal sa minimalnim vremenom presedanja na aerodromu "Ataturk" u Istanbulu.

Tokom prekookeanskih letova putnici na ovim linijama moći će da uživaju u novom konceptu keteringa koji je proširen na čitavu mrežu od 31. januara ove godine. Nova jela sastavio je kulinarski tim ketering kompanije "DO&CO" u skladu sa turskom tradicionalnom kuhinjom.

"Turkiš erlajnz" dobio je Skytrax nagradu za najbolji ketering u ekonomskoj klasi 2011. godine i istu nagradu za usluge u biznis klasi 2013. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik