Od sutra u saobraćaju deo obilaznice oko Beograda

Bez autora
May 02 2012

Deonica Koridora 10 na obilaznici oko Beograda, od Batajnice do Dobanovaca i od Orlovačke petlje do tunela Straževica, sutra, 3. maja, biće otvorena za saobraćaj, što će doprineti izmeštanju teškog saobraćaja van gradskog jezgra. To je jedan od najtežih objekata na Koridoru 10.Srbija i Beograd uložili su veliki napor da bi tu obilaznicu doveli u funkciju, a od sutra ona će da služi građanima ove zemlje i posebno prestonice.

Od sutra u saobraćaju deo obilaznice oko BeogradaMinistar za infrastukturu i energetiku u Vladi Republike Srbije Milutin Mrkonjić rekao je danas da će deonica Koridora 10 na obilaznici oko Beograda, od Batajnice do Dobanovaca i od Orlovačke petlje do tunela Straževica, sutra, 3. maja, biti otvorena za saobraćaj, što će doprineti izmeštanju teškog saobraćaja van gradskog jezgra.

Mrkonjić je kazao da je to jedan od najtežih objekata na Koridoru 10. Srbija i Beograd uložili su veliki napor da bi tu obilaznicu doveli u funkciju, a od sutra ona će da služi građanima ove zemlje i posebno prestonice, naglasio je on.

On je dodao da će ceo saobraćaj koji sada opterećuje glavni grad Srbije, ići tim putem, od Batajničke petlje ka autoputu Beograd-Zagreb i dalje ka Nišu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik