Određeni proizvodi za koje se plaća posebna uvozna dažbina

Bez autora
Dec 24 2012

Vlada Republike Srbije donela je na današnjoj sednici Odluku o određivanju poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda za koje se plaća posebna dažbina pri uvozu. Ova odluka je u skladu sa primenom Prelaznog sporazuma o trgovini zaključenog između Evropske zajednice i Srbije i dogovorenom liberalizacijom carina za poljoprivredne proizvode.Odluka kojom se postepeno smanjuju dažbine na uvoz poljoprivrednih proizvoda iz zemalja Evropske unije stupa na snagu 1. januara 2013. godine.

Određeni proizvodi za koje se plaća posebna uvozna dažbinaVlada Republike Srbije donela je na današnjoj sednici Odluku o određivanju poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda za koje se plaća posebna dažbina pri uvozu.

Ova odluka je u skladu sa primenom Prelaznog sporazuma o trgovini zaključenog između Evropske zajednice i Srbije i dogovorenom liberalizacijom carina za poljoprivredne proizvode, navedeno je u saopštenju Vlade Srbije.

Odluka kojom se postepeno smanjuju dažbine na uvoz poljoprivrednih proizvoda iz zemalja Evropske unije stupa na snagu 1. januara 2013. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik