Oktobarska Karijera posvećena trudu i rezultatima

Bez autora
Oct 31 2011

Objavljeno je novo izdanje on line magazina Karijera koje je posvećeno trudu i rezultatima. U okviru oktobarskog broja saznajte razlike između truda i rezultata; hitnog i bitnog; da li je isto uraditi i odraditi posao; šta znači biti efikasan a šta efektivan. Pored navedenih tema magazin Karijera u skladu sa prošlomesečnom najavom nastavlja da predstavlja sve pojedinosti određenog zanimanja i u ovom broju saznajte šta znači biti PR menadžer.Osim toga što ćete se upoznati sa opisom posla, kao i radnim zadacima i ciljevima PR menadžera, pročitajte kako izgleda jedan radni dan PR menadžera kompanije Mercedes-Benz, g. Mirele Micić.

Oktobarska Karijera posvećena trudu i rezultatimaObjavljeno je novo izdanje on line magazina Karijera koje je posvećeno trudu i rezultatima.

U okviru oktobarskog broja saznajte razlike između truda i rezultata; hitnog i bitnog; da li je isto uraditi i odraditi posao; šta znači biti efikasan a šta efektivan.

Pored navedenih tema magazin Karijera u skladu sa prošlomesečnom najavom nastavlja da predstavlja sve pojedinosti određenog zanimanja i u ovom broju saznajte šta znači biti PR menadžer. Osim toga što ćete se upoznati sa opisom posla, kao i radnim zadacima i ciljevima PR menadžera, pročitajte kako izgleda jedan radni dan PR menadžera kompanije Mercedes-Benz, g. Mirele Micić.

Sada već tradicionalno, magazin Karijera proglašava najboljeg poslodavca u prethodnom mesecu. U toku septembra najviše oglasa za slobodna radna mesta kao i najviše prijava kandidata imala je kompanija Tarkett d.o.o.

Detaljnije o pomenutim  i drugim interesantnim temama čitajte na sledećim linkovima:

Magazin Karijera - Flash verzija
Magazin Karijera - PDF - Ekranska rezolucija (4.1 MB)
Magazin Karijera - PDF - Visoka rezolucija (37.5 MB)

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik