Otvoren kompleks bazena u Staroj Pazovi

Bez autora
Jun 20 2012

Predsednik Vlade Vojvodine, dr Bojan Pajtić na svečan način, u prisustvu velikog broja dece i omladine, otvorio je danas novoizgrađeni kompleks bazena u opštini Stara Pazova. Predsednik pokrajinske administracije je simbolično, putem magnetne kartice otvorio prolaz ovog sportsko-rekreativnog kompleksa, smeštenog na 24.000 metara kvadratnih.Pokrajinska Vlada je izdvojila 325 miliona dinara za ovaj objekat. Bazeni se nalaze tačno između Stare i Nove Pazove, a ova lokacija izabrana je kako bi što veći broj građana imao priliku da uživa u ovom objektu.

Otvoren kompleks bazena u opštini Stara PazovaPredsednik Vlade Vojvodine, dr Bojan Pajtić na svečan način, u prisustvu velikog broja dece i omladine, otvorio je danas novoizgrađeni kompleks bazena u opštini Stara Pazova.

Predsednik pokrajinske administracije je simbolično, putem magnetne kartice otvorio prolaz ovog sportsko-rekreativnog kompleksa, smeštenog na 24.000 metara kvadratnih.

Pokrajinska Vlada je izdvojila 325 miliona dinara za ovaj objekat.

Bazeni se nalaze tačno između Stare i Nove Pazove, a ova lokacija izabrana je kako bi što veći broj građana imao priliku da uživa u ovom objektu. U okviru prve faze na izgradnji ovog kompleksa, korisnici imaju na raspolaganju tri dečija bazena različitih dubina sa vodenim atrakcijama i toboganima ukupne površine 574 metara kvadratnih, dva otvorena bazena za odrasle, različitih dubina, sa vodenim atrakcijama ukupne površine 703 metara kvadratnih uz prijemno-servisni objekat.

U drugoj fazi izgradnje planira se izgradnja otvorenog i zatvorenog olimpijskog bazena. Cilj je stvaranje uslova za treniranje plivačkih sportova, relaksaciju i razonodu stanovnika ovog kraja i da se utiče na viši standard građana.

Ovo mesto sada ima veliki turistički potencijal, ali ono što je još važnije deci Pazove i okoline, kao i odraslima pružiće mogućnost da provedu leto na najlepši mogući način, i mališanima obezbediti bezbrižno odrastanje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik