Otvoren konkurs “Zato što volim Dunav”

Bez autora
Jul 01 2012

Svakog 29. juna, 14 zemalja potpisnica Međunarodne konvencije o zaštiti Dunava svečano obeležava Međunarodni Dan Dunava.Povodom devete godine proslave Dana Dunava u Srbiji, Coca-Cola Hellenic Srbija, kompanija Coca-Cola i Republička direkcija za vode Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede pokrenuli su drugi po redu konkurs za najbolji objavljeni novinski članak, radio i TV prilog ili web objavu na temu Dunava i aktivnosti koje su usmerene ka promociji vode i očuvanju dunavskog ekosistema.

Otvoren konkurs “Zato što volim Dunav”Svakog 29. juna, 14 zemalja potpisnica Međunarodne konvencije o zaštiti Dunava svečano obeležava Međunarodni Dan Dunava.

Povodom devete godine proslave Dana Dunava u Srbiji, Coca-Cola Hellenic Srbija, kompanija Coca-Cola i Republička direkcija za vode Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede pokrenuli su drugi po redu konkurs za najbolji objavljeni novinski članak, radio i TV prilog ili web objavu na temu Dunava i aktivnosti koje su usmerene ka promociji vode i očuvanju dunavskog ekosistema.

Konkurs, koji su podržali Udruženje novinara Srbije i Nezavisno udruženje novinara Srbije, traje od 29. juna do 1. septembra 2012. Godine.

Na konkursu mogu učestvovati novinari i urednici koji su zaposleni u medijima na teritoriji Republike Srbije.
Predstavnici medija koji žele da učestvuju u konkursu treba da pošalju svoje radove na CD ili DVD formatu Udruženju novinara Srbije (UNS), adresa Resavska 28/I, 11 000 Beograd ili na e-mail: press@uns.org.rs.

Svaka prijava, pored rada koji se prijavljuje, treba da sadrži ime i prezime novinara, medijsku kuću za koju radi i datum objavljivanja priloženog rada.

Autore najboljih radova očekuju interesantne i vredne nagrade.

Više o pravilima konkursa možete pronaći ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik