Overa knjižica radnicima firmi u restrukturiranju

Bez autora
Dec 30 2012

Ministarstvo finansija i privrede Vlade Republike Srbije saopštilo je da je obezbedilo sredstva za to da se svim radnicima preduzeća u restrukturiranju overe zdravstvene knjižice za 2013. godinu.Vlada Srbije preporučila je jučerašnjoj na sednici Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje da overi zdravstvene isprave za 2013. godinu za zaposlene, odnosno osigurana lica u preduzećima u restrukturiranju, za koja doprinos za obavezno zdravstveno osiguranje nije redovno izmirivan.

Overa knjižica radnicima firmi u restrukturiranjuMinistarstvo finansija i privrede Vlade Republike Srbije saopštilo je da je obezbedilo sredstva za to da se svim radnicima preduzeća u restrukturiranju overe zdravstvene knjižice za 2013. godinu.

Vlada Srbije preporučila je jučerašnjoj na sednici Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje da overi zdravstvene isprave za 2013. godinu za zaposlene, odnosno osigurana lica u preduzećima u restrukturiranju, za koja doprinos za obavezno zdravstveno osiguranje nije redovno izmirivan.

Ovaj zaključak je usvojen na predlog ministra zdravlja Slavice Đukić-Dejanović i ministra finansija i privrede Mlađana Dinkića.

Poreskoj upravi je naloženo da u najkraćem roku Fondu za zdravstveno osiguranje dostavi spisak preduzeća u restrukturiranju koja imaju neizmirene obaveze po osnovu doprinosa za zdravstveno osiguranje, kako bi radnici tih preduzeća već u prvim danima januara mogli kod Fonda da overe knjižice i ostvare pravo na zdravstvenu zaštitu, navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik