"Patrol taxi" dobio priznanje za kvalitet usluga na međunarodnom nivou

Bez autora
Jun 15 2014

Firma "Patrol taxi" iz Banjaluke dobila je prestižnu nagradu za kvalitet usluga na Samitu kvaliteta, održanom krajem maja u Njujorku.Internacionalnu nagradu za uspjeh, profesionalnost i prestiž u svijetu biznisa u zlatnoj kategoriji, Borisu Tomiću, direktoru "Patrol taxija", uručio je Hose E. Prieto, predsjednik BID grupe. Nagrada je dodijeljena 26. maja na gala-večeri organizovanoj na Menhetnu, u hotelu "Marriott Marquis".

Firma "Patrol taxi" iz Banjaluke dobila je prestižnu nagradu za kvalitet usluga na Samitu kvaliteta, održanom krajem maja u Njujorku.

Internacionalnu nagradu za uspjeh, profesionalnost i prestiž u svijetu biznisa u zlatnoj kategoriji, Borisu Tomiću, direktoru "Patrol taxija", uručio je Hose E. Prieto, predsjednik BID grupe.

Nagrada je dodijeljena 26. maja na gala-večeri organizovanoj na Menhetnu, u hotelu "Marriott Marquis".

Na dodjeli je bilo prisutno 250 zvanica iz 60 zemalja svijeta - predstavnici diplomatskog kora, ambasadori, predstavnici EU, te brojni drugi zvaničnici. Nakon dodjele upriličena je prezentacija firme.

Prestižnu nagradu "Patrol taxi" je dobio zahvaljujući prijedlogu od strane delegata iz EU koji povremeno dolaze u BiH, a koji koriste usluge prevoza ove firme na teritoriji cijele BiH, kao i regiona.

Glasali su eksperti iz 86 zemalja, iz različitih oblasti, i to na osnovu iskustava onih koji su koristili uslugu.

"Mjesečno vozimo 10 do 15 delegata, pa je uzorak glasača bio veliki. S obzirom na to smo zemlja u tranziciji, oduševili su ih kvalitet u odnosu na stanje u kojem se nalazi naša zemlja, profesionalnost, koja je na zavidnom nivou, i kodeks oblačenja, koji je rijetkost i za svjetske metropole", kažu iz "Patrol taxija".

Iz te firme smatraju da je ova nagrada veoma značajna i za grad Banjaluku, jer nikad niko u BiH nije dobio takvo priznanje na međunarodnom nivou za javni prevoz putnika.

"Grad treba da bude ponosan i da pruži priliku da se takva firma razvija i dalje, da se obezbijedi povoljno tlo za unapređivanje usluge javnog prevoza građana, jer je on u svim zemljama ogledalo grada", naveli su iz "Patrol taxija".

Ova firma trenutno zapošljava oko stotinu radnika, a kako ističu, imaju potrebe za još pedesetak, ali ih u tome ograničava Odluka grada iz 2006. godine o maksimalnom broju taksi vozila u gradu Banjaluka.

Inače, pored nagrade za uspješnost i kvalitet, "Patrol" je u Njujorku postao i član "Kluba 100", kojim se potvrđuje posvećenost biznisu, te ukupan kvalitet svih usluga koje "Patrol taxi" pruža.

Tako je svim inostranim organizacijama, diplomatskim predstavništvima i slično proslijeđena preporuka da se za potrebe prevoza u BiH koristi isključivo "Patrol taxi".

Iz ovog preduzeća najavljuju i razvoj novih pogodnosti za putnike, a to su

internet i plaćanje karticama. Naime, do kraja godine korisnicima usluga taksi prevoza trebalo bi da bude omogućeno bezgotovinsko plaćanje usluge sa svim tipovima platnih kartica, kao i korišćenje bežičnog interneta u svim vozilima na gradskim i međugradskim relacijama.

"Uslugu prevoza može da ponudi svako, ali je kvalitet nešto na čemu insistiramo i drago nam je što su građani to prepoznali. Ova nagrada ne pripada samo Upravi preduzeća, već svim zaposlenicima, građanima, gradu", ističu iz "Patrol taxija".

Iza njih je, kako kažu, veoma uspješna poslovna godina sa 2.000.000 kilometara pređenih u gradu i sa 372.000 odrađenih vožnji.

"Naš cilj je da i dalje pružamo najbolju uslugu, da putnicima budemo podrška u dnevnim privatnim ili poslovnim aktivnostima, da putnicima pomognemo da se lako, brzo i sigurno prevezu na željenu destinaciju", naglasili su iz "Patrol taxija".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik